cerita mandi manda ritu :) cerita mandi manda ritu :)

act nie sume ha idea aku k , na selebrate birthday nadya yg 5/4 ritu . but selebrate late 17/4 . sorry k nadya . tapi tape, kwn2 kau nie ha sambut jugak birthday kau . da la da tua . haha . k aku plan na buad dkt waterfall . memandangkan FRIM dkt dgn tempat kami semua so mandi situ je la . wah time mandi tu happening gile wa cakap same lu . even aku ta bole masok hutan sbb sakit kulit err , masok je la kan . k jujur nie aku batak dgn air terjun . sejuk kan . mane ta batak aku . haha . macam2 jadi . yang join nie aku , nadya,scha,eja,myra,pyka and my lilsis miza . ktorg just beli sate and bagai2 lagi utk bawak mkn ke sini . nah nie gmb ---->


mahu cecite part nie . haha . main la gelongsor dkt batu nie then tahu ape jadi ? chaaaa , seluar aku celah bedah koyak wa cakap same lu . ta macam haremm pun ^oo^ selamat koyak kecik then selamat dkt tmpt nie tade org . so oke still enjoy :)
then tengah syok2 mandi ade la satu uncle nie ckp dea nmpk ular otw na dtg tmpt ktorg . uncle tu bkn main kibut lagi kejar ular tu . then kami ape lagi cepat2 kemas then cabut . perh rase ta selamat je kan . selamat la tade babi hutan tengah berenang time ktorg mandi dkt situ . haha . merepek je kau nie eiya -,- then bkn bermakne kami cabot na balik ruma cz still ta puas mandi then mandi belah bawah pulak . dkt bwh tu lagi syok tmpt gelongsor dea . memang bertambah koyak la kan celah bedah aku time tu . haha --->



haa mandi dekat sini lagi best . gelongsor dea baek punye . then ade air terjun dea sekali . wah syok gile rase ta mahu balik . igt dtg just na main air je but tengok mcm best je teros terjun masok je dlm air . ha mahu tahu ta yang pic nie --->


oke celah nie macam bodo . haha . gelak ade kesian pun ade . si scha turun la dari gelongsor batu tu kan . haha . tinggi la jugak gelongsor tu tapi ta bahaye just sakit bontot je . then tahu ape jadi . after dea turun dr gelongsor batu tu ktorg semua gelak kan dea . mane ta yea riaksi muke dea time turun dgn gerak geri badan dea sangat lawak . pecah perot skjp time tu . haha . lps dea turn aku pulak yang akan turun but tetibe dengar scha nangis . da la kau nie nangis mcm gelak , mane ta aku, nadya dgn si miza gelak kan la kau scha . then dea cakap ade bende masok dkt tapak kaki dea sakit gile . then myra same nadya dtg la bagi bantuan . k aku trauma tengok sbb batu masok dlm tapak kaki dea . after kejadian nie kami semua gerak balik . yang aku takot tengok kaki si scha byk darah keluar . ade la sorg macek dgn pacek nie bole tny si pyka ape ''kwn tu gelak ke nangis?'' haha . ta bole bla . then after tu kaki dea oke sikit . then chaloww pergi karoke pulak . testing suare yang suda macho time tu . haha :)

No comments:

Post a Comment