28 mac 2011 , semasa di sekola :) 28 mac 2011 , semasa di sekola :)

dekat sekola tadi time rehat pelik benor ramai bebudak lelaki botak , sumpah ramai wa cakap same lu . mostly form5 lelaki melayu, aku da pelik . oke biarkan je la dorg kan -,- tanya As sebab ape botak dea cakap ringan sikit kepala ta serabot , kalo ade rambot serabot otak . ek macam tu pulak da ? -,-  dea pun botak aku tergelak-gelak sebab lawak muke dorg bile botak , aku panggil dea macam toyol . haha . oke azam baru dorg na spm kan ubah la jadi lain dari lain . tapi lawak doe sumpah na tergelak bukan na lagi da gelak da pun

ha mahu story lagi satu cerita nie time mase science tadi , sumpah macam tettt , tahu ape ? sekejap na tergelak dulu . haha . oke ktorg blaja yang pasal penyakit yang menyebabkan bacteria , fungi and dotdotdot . time nie dalam lab cikgu tunjuk video about chapter nie , punye la focus nie kan tetibe ade la keluar satu image nie ha . haha . yang ori punye pulak tu . yang perempuan semua da tutup muke pakai buku . aku relax je suda kan sebab na belaja kan , cewhh . ha korg tahu image ape ? ala tu yang tutt , bende tu ade dkt tutt lelaki . faham ta ? ish malu pulak na cakap . haha . oke ckp je la ,  ish itu penis la opsss terlebih suda . eh tapi ta mengape ini semua pengetahuan am tahu bak kate cikgu sc tadi . haha . bebudak laki da start cakap fuyooo la , wow la . si Apis siap cakap besar kan la gmb tu ish ta senonoh doe korg nie . selamat perempuan punye tidak di tayang sebab if ta bebudak laki nie mst bahan perempuan . sumpah sume gelak time nie , gmb tu penis tulen pulak tu bkn yg cartoon oke . manusia betol punye siap ade semen lagi , geli kot . errr -,- mane ta tambah dosa aku tengok bende tu . haha . oke tutop cerita . macam bonggok je kan time nie  

No comments:

Post a Comment