OMG ! result exam =..='' OMG ! result exam =..=''

ohh first eifa text tny 'weh , kau da dpt result?' then aku rply 'belom cek lagi nt ptg' . after da beres sume keje , mndi kan budak2 aku turun lah , curi kunci peti surat . hehe . da sampai tempat peti surat aku bukak lah peti tu ape lagi . after tu naek ruma cepat2 masok bilik . cepat aku koyak kan teros sampul tu , mmg gelojoh gile lah kan kau eiya . haha . same2 tgok result exam same kak lynn . agak kecewe lah ohh same result final , tp mid punye lagi terok lah . haih . aku 2paper failed . korg tahu ape ? sejarah same math . haihh . mmg aku bongok and bengap 2paper tu . haihh . and setiap tahun mmg aku ta bole na score 2paper nie . tapi selamat time pmr bole score . haihh . pmr lain cite lah terase senang gile time pmr beza dgn masok form4 nie . nie belom lagi diploma or degree lagi . haha . and aku dapt num 13 dlm cls antare 40 org . haha . paper acc and ekonomi asas cukop2 mkn jea . haihh . geo dpt A- same agame . yg lain B , C ,D . risau ohh next year if result mcm nie . nt mlm mahu tunjuk pulak result at mama . confirm bising ohh mama nt . if tunjuk at abah mst abah chill jea tgok . ayat abah mst 'ade kea ke mcm nie' haha . itu je lah ayt dea . if mama bising jea memanjang teros aku masok bilik . hehe . oke oke nie jea mahu story about result aku yg bodo2 nie . haha . after nie mahu tekad na berubah . na result lagi baek dari yg nie :)

No comments:

Post a Comment